Uw wensen

Geen mens is gelijk en daarom kan ook iedere uitvaart een specifieke invulling krijgen. Uiteindelijk draait het immers om een uitvaart die past bij de wens van de overledene en nabestaanden. Wij geven graag invulling aan uw bijzondere wensen, die kunnen te maken hebben met bloemdecoratie of aankleding van het rouwcentrum, muziek, maar ook met bijzonder vervoer, invulling aan de catering of een zelfontworpen rouwkaart. Met ruim 30 jaar ervaring hebben wij al tal van bijzondere wensen vervuld. Schroom daarom niet en leg uw eigen wensen aan ons voor.

Laatste wens bespreken

Wilt u met een deskundige spreken over uw eigen uitvaart? Wij komen graag vrijblijvend bij u op bezoek. Het is heel goed mogelijk om een uitvaart (gedeeltelijk) vooruit door te spreken en te organiseren. Neem via bovenstaand telefoonnummer contact met ons op.

Laatste wensen beschrijven

Het is voor nabestaanden een hele zorg minder als uw laatste wensen zijn opgeschreven. Daarvoor hebben wij het boekje 'Mijn laatste wensen' voor u beschikbaar. Het is een handreiking om zaken rondom een uitvaart op papier te zetten. Indien gewenst, zijn wij graag bereid u te helpen bij het invullen. U kunt hieronder gratis een exemplaar downloaden.